Symmetrisch is mooi

geplaatst in: Schminktips | 0

symmetrisch-is-mooi-Sprankel-www.sprankelsprankel-nlHet oog waardeert symmetrie: het klopt dan, we vinden het mooi. Het is dus niet zo gek dat we met schminken ernaar streven symmetrisch te werken: opdat het een lust voor het oog wordt. Maar hoe doe je dat?

De toverformule daarvoor is: maak gebruik van wat er is. Het gezicht zit vol aanknopingspunten. Laat een lijn doorlopen tot ‘halverwege de wenkbrauw’ en het kost je geen moeite om het aan de andere kant hetzelfde te krijgen. Daar zit tenslotte ook een wenkbrauw! En dan een krul vanaf de buitenste ooghoek naar het einde van de lijn die je net geschminkt hebt… Geen probleem!

Al die aanknopingspunten geven je veel houvast bij het schminken. Als je hiermee aan de slag gaat, zul je merken dat het je steeds makkelijker afgaat!

Heb je iets aan deze tip? Stuur de link van deze pagina dan gerust door naar je vriend(inn)en, zodat die er ook van kunnen profiteren!

Sprankelende groeten,
Mariëlle

Wil je weten hoe je mooi symmetrisch een vlinder, kat of tijger kunt schminken? Je leert het tijdens de workshop Basistechnieken.
Als je je aanmeldt voor Sprankel Schminktips, dan ontvang je een mailtje als er nieuwe workshopdata gepland zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *