Hartjesranden

geplaatst in: Schminktips | 0

Als je een cadeau of een kaart wilt geven op Valentijnsdag, of zomaar, aan wie je lief is, zijn hartjes altijd een schot in de roos. Daarmee zelf een klein randje erop tekenen maakt het al zoveel leuker en persoonlijker!

In onderstaande video leer je in dertig seconden drie verschillende randjes tekenen. De driehoekige ruimte die tussen de hartjes ontstaat, kun je vullen met allerlei verschillende streepjes. Laat je fantasie erop los, en creëer zelf andere variaties!

Gebruik de tekenmaterialen en stijl die jij leuk vindt, veel plezier!

Als je liever een kant-en-klare kaart koopt, dan kun je er vast een vinden (zelfs met hartjes!) in mijn shop: Sprankel.redbubble.com

Sprankelende groeten,
Mariëlle

Vind je het leuk om uitgebreid uitleg te krijgen tijdens een creatieve workshop? Kom dan naar een van mijn workshops in Pijnacker. Die lessen zitten namelijk ook boordevol tips. De eerstvolgende is een schminkworkshop. Je kunt nu kiezen uit twee data:
woensdag 8 maart of zondag 12 maart – Schminkworkshop Basistechnieken: Je leert penseel- en sponstechnieken die je direct kunt toepassen in de vijf meestgevraagde ontwerpen: prinses, vlinder, piraat, kat, tijger. Klik op de naam van de workshop voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *