Creativiteit in je leven kan zoveel bieden! Het geeft je energie.  Plezier. Voldoening. Inspiratie om ook op andere vlakken creatiever te denken. En je maakt anderen blij, bijvoorbeeld het kind dat je schminkt, of degene die je je zelfgetekende kaart stuurt! Daarom helpt Sprankel je graag om te ontdekken dat creativiteit niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Sprankel stelt hoge eisen aan de creatieve workshops. Elk Sprankel-ontwerp wordt in overzichtelijke stapjes opgedeeld, waardoor het voor jou makkelijk wordt om een mooie creatie te maken.
.

Agenda workshops:

Omdat schminklessen op dit moment nog niet mogelijk zijn, en Sprankel jou wel je creatieve middagje voor jezelf gunt, kun je je nu inschrijven voor een workshop tekenen! Helemaal aangepast aan de corona-maatregelen, en tóch gezellig. En leerzaam! Je leest er hier alles over.

febr./maart 2022

13:00-16.00 uur

Pijnacker

Sprankel houdt de informatie van het RIVM nauwlettend in de gaten en gaat schminkworkshops inplannen zodra dat weer verantwoord is. Laat gerust weten aan welke workshop je zou willen deelnemen. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe data. De uitgestelde workshops Basistechnieken en Regenboogschminken worden zo spoedig mogelijk weer ingepland.

.

Schminkworkshops:

Basistechnieken
Regenboogschminken
Samen Sprankelen met Bloemen
Eye-Designs
Wiebeltjes
Dierenpret
Klein Maar Fijn
Slim & Stoer

En er komen regelmatig weer nieuwe workshops bij!

Klik op de naam van de workshop of op onderstaande foto’s voor informatie over de verschillende schminkworkshops.