Creativiteit in je leven kan zoveel bieden. Het geeft je energie. Plezier. Voldoening. Inspiratie om ook op andere vlakken creatiever te denken. En je maakt anderen blij, bijvoorbeeld het kind dat je schminkt, of degene die je je zelfgetekende kaart stuurt! Daarom help ik je graag ontdekken dat creativiteit niet zo moeilijk hoeft te zijn. Op Instagram, Facebook, in mijn nieuwsbrief en tijdens mijn schminkworkshops en tekenworkshops.

Ik stel hoge eisen aan mijn workshops: ze moeten creatief, leerzaam en gezellig zijn. Een heerlijk middagje voor jezelf. Elk Sprankel-ontwerp wordt in overzichtelijke stapjes opgedeeld. Mooi om te zien dat m’n cursisten na mijn uitleg opeens begrijpen hoe het werkt, en dat ze vervolgens erachter komen dat ze het zelf ook blijken te kunnen. Ik stimuleer mijn cursisten altijd vooral hun eigen creativiteit te gebruiken en variaties te maken op mijn ontwerpen. En wat gezelligheid betreft: voor elke les bak ik wat lekkers voor bij de koffie/thee!

In 2023 heb ik mijn droom om nog meer ontwerpen te delen kunnen waarmaken: in de Redbubble shop van Sprankel vind je nu producten met mijn designs erop. Van t-shirts tot tassen, van wenskaarten tot muismatten! Neem er gerust eens een kijkje. Tegenwoordig drink ik mijn geliefde thee uit een van mijn eigen mokken!

Als je het leuk vindt om creatieve tips te krijgen en om mijn avonturen met mijn shop te volgen, dan ben je van harte welkom op Instagram en Facebook. Je helpt me als je me daar volgt, dus dank je wel!

Sprankelende groeten,
Mariëlle

Lees hier over de ervaringen van klanten die je voor gingen.