Tijdens deze tekenles leer je een enorme variëteit aan bloemen te tekenen, en hoe je daar een mooie combinatie van kunt maken. Zoals je van Sprankel gewend bent, begin je eenvoudig. Door steeds kleine aanpassingen te maken, leer je er uiteindelijk iets indrukwekkends van te creëren. Hoe je de indeling van je tekening maakt, de takken over de ruimte verdeelt en hoe je daar bloemen aan toevoegt. Sprankel leidt je er weer helemaal doorheen. Zodat jij het ook kunt.

Bij het ontwikkelen van deze les heeft Sprankel uiteraard de gebruikelijke eisen voor ogen gehouden. Een gezellige middag, waarin in je lekker creatief bezig bent, mooie dingen maakt en heel veel leert.

Je vindt hier reacties van de cursisten van de tekenworkshop Bloemcombinaties. Er staan inmiddels alweer een paar cursisten op de wachtlijst, dus Sprankel gaat deze tekenworkshop nogmaals plannen. Laat weten als je ook wilt deelnemen, dan ben je als eerste op de hoogte van een nieuwe datum en heb je de meeste kans op een plekje in de volgende les.

De prijs per les (3 uur) is € 39,50
De eerste keer dat je deelneemt aan een tekenworkshop van Sprankel, ontvang je het tekensetje dat je tijdens de les gebruikt cadeau!
Betaling: per bank, direct bij inschrijving. De deelnemer ontvangt hiervoor per mail een factuur.
Sprankel is vrijgesteld van BTW.

Heb je interesse, of heb je vragen? Sprankel ontvangt graag je bericht.

Ieders gezondheid staat voorop. Natuurlijk houden we afstand van elkaar. Daarom maak je gebruik van een eigen tafel en eigen lesmaterialen. Vlak voor de workshop vindt er, zoals wettelijk is vastgesteld, een checkgesprek plaats; mensen met verkoudheidsklachten blijven thuis. Sprankel maakt het zo makkelijk mogelijk voor je, en biedt je in dat geval de mogelijkheid een andere keer aan een les deel te nemen, of desnoods restitutie aan te vragen. Dit geldt ook als de workshop geannuleerd moet worden door Sprankel (bijvoorbeeld vanwege ziekte, of doordat de richtlijnen vanuit overheidsinstanties daartoe aanleiding geven).

Basisregels (bron: Rijksoverheid)
De controle over het virus die we sinds maart hebben bereikt, moeten we met elkaar zien vast te houden. Dit lukt alleen met de volgende basisregels die voor iedereen blijven gelden:

 • Was vaak uw handen.
  • 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Voordat u naar buiten gaat, als u weer thuis komt, als u uw neus heeft gesnoten, en natuurlijk voor het eten en nadat u naar de wc bent geweest.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Was daarna uw handen.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.