Tijdens deze tekenles leer je een enorme variëteit aan bloemen te tekenen, en hoe je daar een mooie combinatie van kunt maken. Zoals je van Sprankel gewend bent, begint het eenvoudig. Door steeds kleine aanpassingen te maken, leer je uiteindelijk er iets indrukwekkends van te creëren: hoe je de indeling van je tekening maakt, de takken over de ruimte verdeelt en hoe je daar bloemen aan toevoegt. Sprankel leidt je er weer helemaal doorheen. Zodat jij het ook kunt.

Bij het ontwikkelen van deze les heeft Sprankel uiteraard de gebruikelijke eisen voor ogen gehouden. Een gezellige middag, waarin in je lekker creatief bezig bent, mooie dingen maakt en heel veel leert.

Je vindt hier reacties van cursisten van de tekenworkshops. Er staan inmiddels alweer een paar cursisten op de wachtlijst, dus Sprankel gaat deze tekenworkshop november 2021 nogmaals plannen. Laat weten als je ook wilt deelnemen, dan ben je als eerste op de hoogte van een nieuwe datum en heb je de meeste kans op een plekje in de volgende les.

waarom?
Tekenen is vooral leuk als het lukt. Om het je makkelijk te maken wijst Sprankel je de verkorte route naar een mooi resultaat. Met tips en technieken, en heel veel inspiratie. En het is traditie dat Sprankel iets lekkers bakt voor bij de koffie en thee. Kortom, een heerlijk ontspannen middagje voor jezelf!

dat kan ik echt niet!
Je zult er versteld van staan hoe overzichtelijk het wordt door alle tips en technieken. Na jarenlange ervaring in het lesgeven, kan Sprankel wel met een gerust hart zeggen dat de uitleg zó is dat het je altijd lukt.

wat heb ik nodig?
Sprankel zorgt voor alle tekenmaterialen. Als dit je eerste tekenles bij Sprankel is, mag je de inktstift na afloop mee naar huis nemen. En als je al eerder geweest bent, kun je de materialen die je toen gekregen hebt meebrengen naar de les. Natuurlijk krijg je weer duidelijke voorbeelden waarmee je thuis ook lekker aan de slag kunt.

voorbeelden natekenen of eigen creatie?
Uiteraard leer je veel van het natekenen van voorbeelden. Sprankel legt uit waarom iets op een bepaalde manier gedaan is en geeft daarnaast veel tips om te variëren. Het gevolg is dat je geïnspireerd wordt om met de geleerde technieken iets te creëren dat helemaal in jouw eigen stijl is. Zo worden de tekeningen van elke cursist anders, en leer je ook van elkaars ideeën.

is het wel veilig om te komen?
Ieders veiligheid is het allerbelangrijkste! Afstand en extra hygiëne gaan prima samen met een gezellige les, blijkt uit deze reacties van cursisten die je voorgingen. Net als bij de vorige tekenlessen maakt elke deelnemer gebruik van een eigen tafel en tekenmaterialen. Verder is er een grotere zaal, zijn er minder cursisten per les en gaan de ramen open voor extra ventilatie.

wat als ik opeens niet kan komen?
Als je verkoudheidsklachten krijgt, dan blijf je natuurlijk thuis. Sprankel maakt het zo makkelijk mogelijk voor je, en biedt je in dat geval de mogelijkheid een andere keer aan een les deel te nemen, of desnoods restitutie aan te vragen. Dit geldt ook als de workshop geannuleerd moet worden door Sprankel (bijvoorbeeld vanwege ziekte, of doordat de richtlijnen vanuit overheidsinstanties daartoe aanleiding geven).

wat kost het?
De prijs per les (3 uur) is € 39,50
De eerste keer dat je deelneemt aan een tekenworkshop van Sprankel, ontvang je de inktpen die je tijdens de les gebruikt cadeau!
Betaling: per bank, direct bij inschrijving. De deelnemer ontvangt hiervoor per mail een factuur.
Sprankel is vrijgesteld van BTW.

Heb je interesse, of heb je vragen? Sprankel ontvangt graag je bericht.