Tijdens deze tekenles leer je een enorme variëteit aan bloemen te tekenen, en hoe je daar een mooie combinatie van kunt maken. Zoals je van Sprankel gewend bent, begint het eenvoudig. Door steeds kleine aanpassingen te maken, leer je uiteindelijk er iets indrukwekkends van te creëren: hoe je de indeling van je tekening maakt, de takken over de ruimte verdeelt en hoe je daar bloemen aan toevoegt. Sprankel leidt je er weer helemaal doorheen. Zodat jij het ook kunt.

Bij het ontwikkelen van deze les heeft Sprankel uiteraard de gebruikelijke eisen voor ogen gehouden. Een gezellige middag, waarin in je lekker creatief bezig bent, mooie dingen maakt en heel veel leert.

Deze workshop vindt plaats in Pijnacker. Laat het gerust hier weten als je geïnteresseerd bent. Dan word je op de hoogte gehouden van de planning en krijg je als eerste de gelegenheid je in te schrijven. Bovendien wordt de workshop eerder gepland als er geïnteresseerden op de wachtlijst staan!

waarom?
Tekenen is vooral leuk als het lukt. Om het je makkelijk te maken wijst Sprankel je de verkorte route naar een mooi resultaat. Met tips en technieken, en heel veel inspiratie. En het is traditie dat Sprankel iets lekkers bakt voor bij de koffie en thee. Kortom, een heerlijk ontspannen middagje voor jezelf!

dat kan ik echt niet!
Je zult er versteld van staan hoe overzichtelijk het wordt door alle tips en technieken. Na jarenlange ervaring in het lesgeven, kan Sprankel wel met een gerust hart zeggen dat de uitleg zó is dat het je altijd lukt.

wat heb ik nodig?
Sprankel zorgt voor alle tekenmaterialen. Natuurlijk krijg je weer duidelijke voorbeelden waarmee je thuis ook lekker aan de slag kunt.

voorbeelden natekenen of eigen creatie?
Uiteraard leer je veel van het natekenen van voorbeelden. Sprankel legt uit waarom iets op een bepaalde manier gedaan is en geeft daarnaast veel tips om te variëren. Het gevolg is dat je geïnspireerd wordt om met de geleerde technieken iets te creëren dat helemaal in jouw eigen stijl is. Zo worden de tekeningen van elke cursist anders, en leer je ook van elkaars ideeën.

wat als ik opeens niet kan komen?
Als je verkoudheidsklachten krijgt, dan blijf je natuurlijk thuis. Sprankel maakt het zo makkelijk mogelijk voor je, en biedt je in dat geval de mogelijkheid een andere keer aan een les deel te nemen, of desnoods restitutie aan te vragen. Dit geldt ook als de workshop geannuleerd moet worden door Sprankel (bijvoorbeeld vanwege ziekte, of doordat de richtlijnen vanuit overheidsinstanties daartoe aanleiding geven).

wat kost het?
De prijs per les (3 uur) is € 39,50
Tijdelijk aangepaste betalingsvoorwaarden: overmaken per bank, uiterlijk om 10 uur op de dag van de workshop. De deelnemer ontvangt hiervoor per mail een factuur. Eerder betaald en afzeggen wegens gezondheidsklachten? Naar keuze: workshop op andere datum, of restitutie.
Sprankel is vrijgesteld van BTW.

Heb je interesse, of heb je vragen? Sprankel ontvangt graag je bericht.